Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, funnyprint.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale cere ne sunt furnizate.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de funnyprint.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.
Astfel, funnyprint.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Funnyprint.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul funnyprint.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ai furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
Print acceptarea termenelor si conditiilor siteului, clientule este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in vederea prelucarii si expedierii comenzii.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne poti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email contact@funnyprint.ro
In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face de procesatorul de plati, iar funnyprint.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de date confidentiale legate de card.